ДруштвоСпорт

ЕРС подржао Куглашки клуб Херцеговац и ратне ветеране Билеће

Најпознатије херцеговачко културно – умјетничко друштво ГKУД “Алат – Свислион” из Требиња које с поносом пуних 65 година представља традицију, културу и игре наше регије добило је подршку најјаче комапније у Републици Срспакој.

Електропривреда Републике Српске помогла је финасијски рад овог колектива који је достигао чак 350 чланова и ниже бројна признања у региону и Европи.

ЕРС је имала слуха и за потребе спортских колектива, а потписивањем уговора са Kуглашким клубом “Херцеговац из Билеће”, према ријечима предсједника клуба Жељка Самарџића омогућена је егзистенција и даљи наставак такмичења за “Херцеговац” у Првој лиги Републике Српске.

ФОТО:ЕРС

Удружење ратних доборовољаца, потомака и поштовалаца (ратних ветерана) Билећа које заступа Радислав  Уљаревић захвалило је данас Матичном предузећу МХ “ЕРС” на размумијевању и подршци, истичући да би без помоћи енергетског сектора рад овог удружење био доведен у питање.

ФОТО:ЕРС
Подијели...
Извор
ЕРС
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!