Република Српска

УКЦ Српске због хакерског напада објавио адресу електронске поште за породице пацијената и представнике медија

Наглашено
  • Упите о стању пацијената и питања медија слати на адресу: ukcrsinfo@gmail.com

– Молимо да ваше упите о стању пацијената смјештених на нашим одјелима и клиникама, те сва друга питања која имате упућујете на имејл адресу ukcrsinfo@gmail.com. Наведени имејл ћемо користити услијед ванредних околности, све док не ријешимо проблем хакерског напада на сервер УКЦ Републике Српске. Хвала на разумијевању – објављено је на Фејсбук страници УКц Српске.

Универзитетски клинички центар Републике Српске саопштио је да је јуче извршен хакерски напад на сервер ове здравствене установе.

Нападом су погођене службене имејл адресе сарадника за информисање, секретарице генералног директора и неких чланова Управе.

 – Обавјештавамо јавност да смо блокирани и тражимо разумијевање, не можемо одговарати јер не примамо улазне поруке. Поштовани представници медија, обавјештавамо вас да ћемо вам се јављати с алтернативних имејл адреса и путем службеног ФБ налога УКЦ Републике Српске док не успоставимо стални алтернативни канал – наглашавају из УКЦ-а. 

У саопштењу се додаје да ће УКЦ о хакерском нападу обавијестити и МУП Српске.

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!