Спорт

ЕРС наставља подршку спорту и младим талентима у Херцеговини

У оквиру подршке коју МХ “Електропривреда Републике Српске” као стратешка и водећа комапанија пружа младим талентима и спортистима потписани су уговори о срадањи са три колектива из херцеговачке регије, Омладинским одбојкашким клубом “Леотар” из Требиња, Одбојкашким клубом “Херцеговац” из Билеће и Бициклистичким клубом “Леотар” из Требиња.

Ове организације окупљају на стотине чланова који својим радом промовишу спорт, здраве животне навике и подстичу младе нараштаје да се баве спортом, здраво расту и социјализују се.

Подршка Електропривреде много нам значи јер ће нам омогућити да се фокусирамо на развој спорта и спортских обавеза, а искључити бригу око неопходних финансија”, рекао је Благоје Росандић из Бициклистичког клуба Леотар који је данас са генералним директором МХ “ЕРС” Луком Петровићем потписао уговор о сарадњи.

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!