Друштво

Билећанин преварен у интернет трговини

Полицијски службеници Полицијске управа Требиње у сарадњи са Окружним јавним тужилаштвом Требиње предузимају мјере и радње на документовању кривичног дјела „Превара“.

Полицијски службеници Полицијске станице Билећа, 28.09.2021. године, идентификовали су лице иницијала С.К. из Зенице, ФБиХ, за које постоји основ сумње да је средином мјесеца јула текуће године извршило кривично дјело „Превара“ на штету лица иницијала Љ.И. из Билеће.

Полицијској станици Билећа, 29.07.2021. године, пријављено је да је лице иницијала Љ.И. из Билеће преварено путем једне онлине платформе за купопродају, односно да је од непознатог лица наручило базен са покривачем чија је вриједност са доставом од 222 КМ, те да је исто новац уплатило жирално на одређени број банкарског рачуна, док тражени пакет оштећеном лицу није достављен до данас.

Против лица иницијала С.К. ће Окружном јавном тужилаштву Требиње бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу „Превара“.

Из полицијске управе упозоравају грађане да не плаћају унапријед наручену робу, те да чувају своје личне податке, a да податке о платним и кредитним картицама не шаљу непознатим лицима путем онлајн сервиса и да у случају сумње на превару контактирају полицију на бесплатни број 122.

Подијели...
Извор
Билећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!