Федерација БиХ

Ужас у Неуму. Присиљавао туристкињу на интимни однос. Ево и ко је осумњичен

Из повјерљивих полицијских извора, Ханкин син је наводно приведен због сумње да је физички и психички малтретирао дјевојку која је 1995. годиште, те да је против њене воље наводно присиљавао на интимни однос.

Женска особа пријавила је како је, у њеној кући у Неуму, М.Б. из Сарајева (1985.) физички и психички малтретирао њену гошћу (1995.), те је против њене воље присиљавао на интимни однос.

Информације о пријави и хапшењу осумњиченог потврдио је Људевит Марић, портпарол МУП ХНЖ, преноси Блиц.

– Женска особа је пријавила телефоном у Полицијску станицу Неум да је у кући гдје станују; једна мушка особа М.Б. (1985.) годиште из Сарајева током прошле и претпрошле ноћи психички и физички малтретирала њену гошћу (1995.) годиште из Сарајева – рекао је Марић додавши да у пријави стоји да ју је против њене воље наводно присиљавао на интимни однос.

Информација је касније обављена у билтену МУП ХНЖ гдје се наводи да је М.Б. лишен слободе и службеним возилом превезен у Мостар. С наведеним случајем је упознат надлежни тужилац, а рад су наставили полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције МУП-а ХНЖ.

Иначе, Бркић је од раније познат јавности по својим испадима, те је проглашен кривим за саобраћајну несрећу у јануару 2014. године у којој су тешко повријеђена три пјешака.

Послије удеса, Бркић је подвргнут тесту на наркотике, а у крви му је констатовано присуство психоактивне супстанце амфетамин. Бркић се на задњем рочишту изјаснио да није крив. Суд је тада наложио лијечење у психијатријској клиници те одузимање возачке на једну годину.

Ханка Палдум: То су лажи!

– Ма каква је то вијест? Одакле то? Кунем вам се својим здрављем и животом, и свим што имам да то није истина! Не знам докле ће да траже сензацију и да пишу такве лажи! Ено га у Сарајеву, то ништа није истина. Молим вас само једну ствар, да ме оставите на миру – рекла је Ханка овим поводом за Телеграф Јетсет.

Извор:Бљесак

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!