Црна Гора

Објављен снимак “главног штаба” противника устоличења митрополита Јоаникија. Ево ко је све био (ВИДЕО)

Подијели...

Подгорички портал Дан објавио је данас видео снимак из наводно “главног штаба” противника устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија на Цетињу, на којем се види и лидер Лиге Социјалдемократа Војводине Ненад Чанак.

Како се наводи, снимак, који кружи друштвеним мрежама, направљен је ноћ прије интервенције полиције, која је растурила демонстрације организоване поводом устоличења Јоаникија.

Снимак изгледа као да је направљен из Градске кафане, а на њему се види како у једном локалу Чанак сједи за истим столом као и, како наводи аутор снимка, други чланови “главног штаба”.

На снимку се види и да за столом поред сједе предсједник Црне Горе и лидер ДПС Мило Ðукановић са супругом Лидијом.

Аутор снимка, координатор за дијаспору Грађанске иницијативе 21. мај Изудин Гушмировић тврди да се ради о “главном штабу” и набраја присутне, међу којима је и владика канонски непризнате Црногоске православне цркве Борис, као и програмски координатор ГИ 21. мај Раде Бојовић, те Чанак са сином.

Аутор наводи да жели само да пренесе дио атмосфере.

“Не могу се пробит. Ваљда Јоаникије тражи да се преговара. Виђећемо шта ће бити. Има нас, баш, баш, баш нас има”, тврди он.

Извор:ДАН


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!