Берковићи

У Берковићима пронађена конопља

У Берковићима пронађен засад индијске конопље

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су у мјесту Дулаћи, општина Берковићи, пронашли 5 стабљика зељасте биљке која својим карактеристикама асоцира на индијску конопљу.

Полицијски службеници Полицијске станице Берковићи, заједно са Одјељењем за организовани криминалитет и дроге су у рејону села Дулаћи, општина Берковићи, пронашли 5 стабљика зељасте биљке која својим карактеристикама асоцира на опојну дрогу марихуану, висине од 0,59 до 1,41 м. Увиђај на мјесту проналаска стабљика извршен, којом приликом су изузете стабљике индијске конопље.

Извршени су претреси ширег лица мјеста пронађених стабљика, а све у циљу проналаска предмета и трагова који могу послужити у документовању наведеног кривичног дјела.

Полицијски службеници ове Управе настављају рад на документовању кривичног дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“, као и на откривању једног или више починилаца овога кривичног дјела.

Полицијска управа Требиње је у току 2021. године укупно евидентирала 81 случај злоупотребе опојних дрога, и то шест кривичних дјела „Неовлашћена производња и промет опојних дрога“, као и 75 прекршаја из области злоупотребе опојних дрога.

Билећа Online

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!