Црна Гора

Специјално брендирано вино “Плантажа” у част митрополита Јоаникија (ФОТО)

Подијели...

Компанија „13. јул Плантаже“ издала је посебну серију вина у част устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија, али и у њиховом објекту, екслузивном винском подруму ресторану Шипчаник, данас је приређен свечани ручак поводом устоличења митрополита.

Директор Плантажа Мирослав Вуковић дочекао је патријарха српског Порфирија и високопреосвећеног митрополита Јоаникија.

Фото:ИН4С

Компанија Плантаже, престижна црногорска компанија, коначно након „похаре“ бивше директорице Верице Мараш, постаје друштвено одговорна компанија.

Плантаже данас поред дочека патријарха Порфирија, митрополита Јоаникија, дочекују и епископе, свештенство и бројне званице.

Вино, које су спремили овим поводом, носи име „Аксиос“, односно Достојан. Ријеч је о црвеном сувом вину „Аксиос“ – купажа вранца и зачинских сорти.

Фото:ИН4С

Како сазнајемо, у оквиру посебне серије коју су Плантаже произвеле у сусрет хиротонисању митрополита МЦП, брендирано је око 1.500 флаша овог вина.

„Не вјерујем, али хоћу да вјерујем да су већина око мене вјерници и да су бољи од мене!“, кратко је прокоментарисао за ИН4С директор Мирослав Вуковић.

Фото:ИН4С
Фото:ИН4С

Извор:ИН4С


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!