Република Српска

Република Српска представила свој пиштољ “РС девет вампир”

Подијели...

Компанија Технички ремонт Братунац (ТРБ) учествовала је на Фестивалу домаћих производа у Бањалуци на којем је представила полуаутоматски пиштољ “РС девет вампир”, комплетно развијен и израђен у Братунцу.

Овај модел је напредни модел полуаутоматских пиштоља са максималним учинком. Због својих одличних конструкцијских рјешења и савремених метода израде овај пиштољ се истиче прецизношћу и функционалношћу, саопштено је из ове компаније.

Из ТРБ-а су навели да се ова компанија радо одазвала позиву организатора Удружења младих економиста, како би подржала њихову идеју промовисања домаћих производа и омогућила грађанима непосредни увид у један од производа ове компаније.

Штанд ТРБ-а посјетили су предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић, премијер Радован Вишковић, министар привреде и предузетништва Вјекослав Петричевић, као и бројни посјетиоци ове манифестације.

Фестивал домаћих производа, који је одржан у сриједу, 25. августа, дио је пројекта “Купуј домаће – улажимо у Српску”, што је у сагласности са пословном стратегијом ТРБ-а који годинама улаже у развој намјенске индустрије и цјелокупне привреде Републике Српске.

Извор:СРНА


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!