Требиње

Вукановић завршио са опозицијом. Нећу на крају да добијем смоки и пет, шест ћевапа

Народни посланик из Требиња, поново је „раскинуо“ са опозицијом поручивши да вјерује да ће Листа за правду и ред, коју предводи, на наредним изборима освојити више гласова него ПДП, а као један од главних разлога за неслагање са опозиционим лидерима истакао је дјеловање предсједника ДНС Ненада Нешића за којег тврди да је близак са Додиком.

– Не можете бити блиски са властима и очекивати да вам народ вјерује – поручио је Вукановић.

Он је подсјетио да је Ненад Нешић тражио да посљедња посебна заједничка сједница у НСРС буде затворена за јавност.

– Црвени аларм ми се упалио и кључ је за мене био недавно кад се Нешић смијуљио с Додиком на оној конференцији. Не можете имати такав осмијех уз разговор ако нисте блиски- каже Вукановић.

Он је замјерио Нешићу на блиском односу са лидером СНСД.

– Током моје дискусије на тој сједници, када сам напао Стевандића због његове приче да смо јачи него 1992 године, такве приче не подносим, и када сам га напао онда је устао Додик и рекао „е управо зато смо затворили сједницу јер смо знали да ћеш ти да нас скренеш у погрешном смјеру и да ћеш ти да разбијаш српско јединство“.  Схватио сам да Нешић предлаже оно што Додику одговара, а до јуче су били скупа и онако се смијуље заједно – казао је Вукановић.

Опозицији је поручио да се неће задуго гледати, јер он неће долазити ни на какве састанке с њима.

– Читав живот сам посветио овоме и све сам ставио на коцку и жртвовао борећи се за општу ствар и не могу да дозволим да је неко ко је дио тог система против којег сам се борио одједном дође овамо и почне да ми говори како треба шта да се ради. Не може – поручио је Вукановић.

Политичким сарадницима из опозиције је поручио „осјећам се одбачен, као тринаесто прасе“. Највише им замјера што су умјесто њега изабрали концепт предсједника ДНС Ненада Нешића.

– Мене сте се тако лако одрекли- поручио је Вукановић лидерима опозиције.

Додао је да му је савјест мирна и да више никоме неће давати подршку, а да ће опозиција морати добро да се намучи да га приволи да поново разговара са њима.

Извор: ЕУРОБЛИЦ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!