Федерација БиХ

Снимци са свадбе Јасмине Изетбеговић: Себија води коло, пјевало се “да те није Алија” (ВИДЕО)

Сви медији у региону, протекле седмице, пренијели су вијест да се удала кћерка најпознатијег Бошњака на Балкану Бакира Изетбеговића и долазак на свадбу најпознатијег Турчина у Европи, предсједника Турске, Таип Ердогана који је био и кум на вјенчању.

Након шеријатског и грађанског вјенчања Јасмине Изетбеговић и Ћамила Хумачкића, одржана је прослава у хотелу Европа.

Присутне су забављали, према најави, Фатмир Сулејмани, млади пјевач из Брчког који се прославио у 10. сезони Звезда Гранда када је ушао у финале, али и Исак Шабановић, велика регионална звијезда претходних мјесец, те Лана Хамза.

Ту је био и један од најпопуларнијих сарајевских пјевача народне музике, Семир Церић Коке, који је атмосферу довео до усијања, а заиграла је и Јасминина мајка, Себија Изетбеговић.

Многи присутни су подијелили снимке и фотографије са овог вјенчања, а међу њима је и докторица Аида Ћатић.

Она је путем Инстаграма подијелила снимак на којем се виде како присутни, међу којима је и члан СДА Харис Захирагић, пјевају пјесму: “Да те није Алија”, пише Радио Сарајево.

Поред тога, објављен је и снимак са вјенчања на којем је Коке пјевао севдалинку “Чуда јада од Мостара града”, а Себија Изетбеговић је повела коло.

Ево како је изгледало:

Билећа Online

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!