Политика

Додика не могу побиједити, па траже од Шмита да га смијени

Подијели...

Смјена Милорада Додика изазвала би катастрофалне посљедице, каже за АТВ посланик у Народној скупштини Републике Српске Илија Таминџија.

“Некога ко има подршку грађана и ко је легитимно изабран на изборима не могу никако другачије да побиједе, једини начин им је да позову Шмита да би се ослободили Додика”, каже Таминџија.

Посљедице таквог потеза би биле катастрофалне
“Не видим политичара ни приближног калибра који би могао да замијени Додика. То шаље грађанима и Европи поруку да нам избори не требају и да можете увијек да смијените легитимно изабране представнике”, каже Таминџија и додаје:

“Имате ситуацију да у ФБиХ нису имплементирани изборни резултати три године након одржаних избора, у Републици Српској можете да мијењате легално изабране представнике, то значи да су избори у БиХ непотребни. То је неуспјели пројекат међународне заједнице који се зове БиХ”.

Извор:АТВ


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!