Друштво

Билећанин пријављен за полну уцјену

Билећанин Д.К. пријављен је у ЦЈБ Требиње због кривичног дјела „Полна уцјена“. О свему је обавјештен дежурни тужилац Окружно јавног тужилаштва у Требињу који је догађај квалификовао као кривично дјело „Полна уцијена“. Припадници Полицијске станице Требиње предузимају све мјере и радње у циљу документовања овог кривичног дјела.

„Полицијској станици Требиње је пријављено да лице иницијала Д.К. дужи временски период узнемирава једно женско лице путем друштвених мрежа, на начин да је слало разне поруке увредљивог садржаја, уз пријетњу да ће објавити фотографије експлицитног садржаја на којим се налази то лице ако са истим не пристане на емотивну везу“, наводи се у саопштењу Полицијске управе Требиње.

Такође, прије четири дана, полицијска станица Гацко је Окружном јавном тужилаштву у Требињу подњела извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је исто лице починило кривично дјело „Полна уцјена“ и кривично дјело „Неовлаштена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Билећа Online

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!