Култура

Пријавите се за бесплатне часове енглеског језика

Отворене су пријаве за бесплатне конверзационе часове енглеског језика, које организује „Амерички кутак“ Бањалука, а сви заинтересовани се могу пријавити до 5. септембра.

Како наводе из ове организације, уколико број пријављених буде прелазио број мјеста која су доступна у „Америчком кутку„, часови ће бити онлине.

„Број мјеста која су доступна да би часови били уживо је 20. Уколико се пријави већи број људи, користићемо платформе Zoom и Google Classroom“, казали су из ове организације.

Додају да ће у септембру часове држати професори енглеског језика и књижевности те практиканти „Америчког кутка„, а да у октобру очекују нове госте из САД, који ће уједно и бити предавачи на будућим часовима.

„Часови ће се одржавати уторком и четвртком од 19 часова. Уколико имате било каква питања, слободно нам пишите на americancornerbanjaluka@gmail.com„, наводе из „Америчког кутка„.

Билећа Online

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!