Привреда

На Фестивалу домаћих производа до бесплатне веб странице

Подијели...

Могућност да предузетници из Републике Српске изложе своје производе, да се сретну, размијене искуства и остваре сарадњу, али и да добију своје бесплатне веб странице – све то нуди Фестивал домаћих производа који је јучео почео да се одржава у Бањалуци.

У организацији Удружења младих економиста (УМЕК), у сарадњи са компанијом Проинтер ИТСС која послује у оквиру Infinity International Group, предузетници из Српске који су већ регистровани на платформи „еДомаће“, имаће прилику да учешћем у својеврсној лутрији буду изабрани за израду бесплатне веб странице.

„Сви излагачи који то буду жељели на лицу мјеста ће моћи да попуне формулар и тако „конкуришу“ за своју веб страницу, а извућићемо три добитника. То је, уједно, и наставак наше прошлогодишње акције „Микро значи више“, којом смо помогли 54 предузетника у Српској“, објашњавају у Проинтеру.

Акција која је у јеку пандемије била велики подстрек за мале предузетнике и многима од њих помогла да преброде период затварања, настављена је и израдом платформе „еДомаће“ на коју су привредници регистровани у Српској могли бесплатно да се пријаве и на тај начин остваре сарадњу са партнерима и клијентима.

Из УМЕК-а напомињу да је на плаформи за свега неколико мјесеци регистрован велики број привредника, од којих ће њих осамдесетак данас од 15 часова излагати своје производе на острву „Стара Ада“ у Бањалуци.

За још бољу сарадњу, побринула се Инфинитy групација која је осмислила и „Б2Б кутак“ у оквиру фестивала. У њему ће излагачи моћи да се сретну, поразговарају и евентуално договоре неке нове послове.

Извор:РТРС


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!