Политика

Миловић: Народ уз Додика и на страни националних интереса

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Гацко Срђан Миловић изјавио је Срни да би ових дана сви нешто да се консултују са лидером СНСД-а Милорадом Додиком, али је мало оних који би ишли са њим или за њим на националном путу.

– Неки су се нашли увријеђни што нису консултовани, и то им је разлог да јединство више не постоји. Други, опет, дају сагласност Додику. Поставља се питање шта то они и кога уствари подржавају. Онај ко не подржава национални интерес, без обзира какво сувисло објашњење смислио, у сваком народу и на сваком језику зове се издајник. Господо из опозиције, а негдје сте и власт, не дајете ви подршку Милораду Додику, нити СНСД-у. Српски народ од вас очекује подршку националном интересу, подршку за опстанак – истакао је Миловић.

Ма колико се појединци упињали да “минирају” српски интерес, нагласио је Миловић, народ ће сигурно бити на другој страни, на страни свог а не вашег интереса.

– Можете потцјењивати нас појединце као што сте и навикли, али народ немојте. То вам неће бити опроштено. Прочитајте мало историју, преживио је српски народ разне голготе и опстао и правио своје државу, преживјеће и ову “демократску”, али историја ће писати а народ препричавати. Свачији образ ће бити оцијењен као и увијек до сад. Само тај суд ће бити коначан – рекао је Миловић.

Он је констатовао да се у овој борби побједник зна – биће то народ и држава као што је то било и увијек.

– Ви који немате храбрости да се суочите са непријатељем српског народа наставите да се кријете иза изјава и текстова којима се покушавате додворити непријатељу, за сваки случај. Додик и СНСД нису поклекли ни пред “демократским” непријатељем, па неће ни пред вама. Ви наставите лагати – поручио је Миловић.

Он је нагласио да лидер СНСД-а Милорад Додик има довољно подршке да направи државу.

– Увјерен сам да је на правом путу. Са вама или без вас, избор је ваш – закључио је Миловић.

Извор:РТРС

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!