Србија

Вучић реаговао на инцидент Бјелогрлића и Антонијевића. Живимо у времену гдје је лажној елити све дозвољено.

Подијели...

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је коментаришући инцидент између Бјелогрлића и Антонијевића да је то невјероватно лицемерје.

Он додаје да ти људи сматрају да су елита и да су изнад обичних људи.

“Ми присуствујемо једној врсти невероватног лицемерја, а то је да је све дозвољеној лажној елити који су изнад нас, примитивних глупана који не идемо на одмор. Они имају право да туку људе, а ако их питате да ли су платили одмор онда реагују”, рекао је Вучић.

Вучић је објаснио да би обрнути сценарио био и те како осуђен, у овим околностима многи покушавају да умање оно што се догодило.

“Очигледно је проблем код Гаге Антонијевића што је пристојан човек, што је пристојно рекао држави хвала што је платила део за ‘Дару из Јасеновца’ и ‘Заспанку за војника'”, каже Вучић.

Вучић је рекао да је Антонијевић пресјекао Гордијев чвор немијешања додворавања свима у свијету, и немијешање у српска историјска питања. Такође је додао да је Антонијевић био у немогућој позицији да се одбрани, да је сједио, готово лежао, и да не жели да улази у разлоге сукоба, али да оно што је порука државе:

“Као што нисмо дозволили у случају Стефановића, тако држава не сме да жмури када неко буде ударен 10 или 12 пута, и да мора да се казни насиље. Насиљу се мора стати у крај”, рекао је Вучић.

“Да је била ситуација обрнута и да је Гага Антонијевић напао Бјелогрлића, замислите какав би хаос настао. Да ли би и тада то била кафанска свађа”, упитао је Вучић.

“Је ли могуће да смо постали болесни сви, да смо у стању да оправдамо све како бисмо заузели политичку страну, притом Гага Антонијевић и не припада ниједној политичкој страни, претпостављам ни Бјелогрлић”, рекао је Вучић.

“Рећи некоме ко удара ‘позлатила ти се рука’, то говори о томе да не постоје никакви принципи. Ви показујете да вас принципи не занимају”, рекао је Вучић.

Подсјетимо, редитељ Гага Антонијевић биће у уторак, 24. августа гост Јутра на ТВ Прва.

О ознакама медија на Твитеру

“Они су под број један – етикетирали људе, у морланом, у политичком, у сваком другом смислу. Они нису етикетирали тајкунске, лоповске медије, оне који перу паре. Они су етикетирали оне медије које чак ни не финансира Влада Србије. Разумели смо сви врло добро одувек да је то политичко оруђе у рукама Пентагона или ЦИА, сасвим небитно”, рекао је Вучић.

“Они вам тиме спуштају видљивост, они вам тиме смањују зараду. То је права, правцата цензура”, додао је Вучић.

Извор:Б92


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!