Мостар

Финансијска помоћ Српске и Србије за све пројекте у граду на Неретви које кандидују Срби

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик данас је на састанку са српским странкама и удружењима из Мостара обећао финансијску помоћ за пројекте удружења и Српске православне цркве, као и даљу подршку Републике Српске и Србије за све што кандидује српска заједница у граду на Неретви.

Додик је на састанку подржао и пројекат изградње вртића који би требало да дјелује при Цркви. Вртић би требало да изграде, опреме и финансирају Република Српска и Србија.

Обећао је и финансијску помоћ за културне, спортске и социјалне пројекте удружења из Мостара.

Додик је на крају истакао важност да се сачува јединство које је постигнуто и да се заједнички ради на јачању положаја и права српског народа у Мостару.

На састанку су били представници СНСД-а, СДС-а, Градског одбора “Просвјете” из Мостара, СПКУД “Гусле”, Удружења младих “Митрополит Леонтије”, Удружења повратника, Удружења ратних ветерана, Удружења “Алекса Шантић”, Српског омладинског клуба “Божури”.

Извор:ТОП ПОРТАЛ

Подијели...
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!