Требиње

Требињац снимцима уцјењивао бившу дјевојку

А.Ј. из Требиња ухапшен је и испитан због сумње да је фотографијама и снимцима секса уцјењивао бившу дјевојку Н.Х. из Дубровника како би је натјерао да опет буде с њим, потврђено је „Независним“.

Како сазнајемо, њих двоје били су у дужој емотивној вези, коју је дјевојка одлучила да прекине.

„Након тога су услиједили њени проблеми, јер се бивши момак није могао помирити с тим и почео је да је уцјењује. На друштвеним мрежама је с лажних профила објавио неколико њених приватних фотографија и видео-снимака“, казали су извори блиски полицији.

Додају да је овај Требињац чак упућивао пријетње и пријатељима своје бивше дјевојке, а како кажу, недавно јој је чак и отео телефон па се претпоставља да је искористио њене слике које су се налазиле у телефону.

Из Полицијске управе Требиње саопштили су да А.Ј. сумњиче за кривично дјело полна уцјена и крађа.

„Полицији је пријављено да А.Ј. дужи период узнемирава Н.Х. путем друштвених мрежа. Према пријави, он је са лажних профила објављивао више приватних фотографија и видео-снимака експлицитног садржаја на којима је Н.Х. Осим тога, А.Ј. сумњичимо да је отео мобилни телефон самсунг С8 из руке Н.Х. и однио га са собом“, стоји у саопштењу.

Наводи се да је полиција, на основу наредбе Основног суда у Требињу, претресла кућу и помоћне просторије које користи А.Ј. и том приликом су пронађени и привремено одузети предмети који могу послужити у расвјетљавању кривичних дјела. Сазнајемо да су пронађени спорни снимци и фотографије.

Сличан случај забиљежен је и у Гацку, гдје је Д.П. полицији 18. августа пријавила сексуалну уцјену.

Незванично сазнајемо да је Д.П. уцјењивао мушкарац са којим је раније била у емотивној вези. Извор близак истрази казао је да је он од ње тражио да буде опет с њим или ће објавити снимке на којима они воде љубав.

У ПУ Требиње казали су да је о овој пријави обавијештено Окружно тужилаштво, које је случај окарактерисало такође као кривично дјело полна уцјена. Истакли су да је истрага у току, због чега не могу откривати детаље.

Извор:НЕЗАВИСНЕ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!