Спорт

Сестре Бошковић играле једна против друге. Тијана испричала шта јој је рекао отац пред меч

Подијели...

Српске одбојкашице побједом против Босне и Херцеговине започеле су Свјетско првенство, а један од занимљивијих детаља је што је то био дуел сестара Бошковић.

Тијана Бошковић једна је од наших најбољих одбојкашица док је њена сестра значајни фактор у селекцији Босне и Херцеговине па су тако њих двије данас морале да играју једна против друге.

Тијана је након побједе Србије испричала анегдоту која је претходила утакмици када је њен отац објаснио шта да ради уколико изблокира сестру.

“Немогуће је да се не размјени која ријеч, ипак смо ми сестре. Шта знам? Кад сам је изблокирала више је било смијешно, него као вау. Зато што смо се шалиле са татом. Он је рекао да кад је будем једном изблокирала, могу да изађем са терена и завршим утакмицу. Због тога смо се смијале… Било је све у свему веома занимљиво”, открила је Тијана.

Након прве побједе у Београду, наредне противнице српских одбојкашица су Францускиње, док ће репрезентација БИх играти против Азербејџана.

Извор: МОНДО


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!