Гацко

Кријумчарили мигранте кроз Гацко

Полицијски службеници Полицијске станице Гацко, 16.08.2021.године, око 18,30 часова, приликом спровођења оперативно тактичких мјера и радњи, у мјесту Самобор, општина Гацко, на регионалном путу Р2-6501 Автовац–Вратковићи, зауставили и контролисали путнички аутомобил марке „Mercedes Sprinter“, којим је управљало лице иницијала Е.Р. из Босанске Крупе, а на мјесту сувозача налазило се лице иницијала И.И. такође из Босанске Крупе. који су том приликом превозили 11 држављана Пакистана. Лица иницијала Е.Р. и И.И. су лишена слободе, и над истим је у току криминалистичка обрада.

О наведеном је обавјештен дежурни тужилац Тужилаштва БиХ, који се изјаснио да наведено има обиљежја кривичног дјела „Кријумчарење лица“. О свему је обавјештена Служба за послове са странцима-канцеларија у Требињу, чији ће припадници предузети даље мјере и радње из своје надлежности у вези са пронађеним мигрантима.

Билећа Online

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!