Невесиње

Билећанка Мис Републике Српске

Подијели...

Невесиње је вечерас било у знаку гламура, младости и љепоте. На посебно припремљеној сценографији на Тргу слободе одржан је јубиларни 25. Избор за мис Републике Српске, а ленту намијењену најљепшој дјевојци Српске за 2021. годину понијела је Ивона Шакотић из Билеће.

Ивона Шакотић

‒ Одушевљена сам, прелијеп је осјећај и пријатно искуство ‒ изјавила је нова Мис РС. Она се посебно захвалила Дирекцији за Мис БиХ која је, како је нагласила, показала велико поштовање и одговорност према учесницама.

Титула АБЦ моделс РС припала је Катарини Рашљић из Лакташа, а Мис Телевотинг Сари Дангубић из Љубиња.

Од 19 кандидаткиња 12 дјевојака се пласирало у велико финале. То су Славица Шаровић, Ана Марија Шпања, Тамара Бањац, Сара Дангубић, Анђела Глишић, Андреа Мичић, Иња Поњевић, Сара Лазић, Невена Вујовић, Катарина Рашљић и Михаела Мајсторовић.

Избор је одржан у организацији Дирекције за Избор мис БиХ, под покровитељством Општине Невесиње и уз подршку бројних спонзора.

Начелник општине Миленко Авдаловић поздравио је учеснице ревије љепоте и нагласио да је овај догађај уљепшао 146. Невесињску олимпијаду.

У музичком дијелу програма наступиле су етно групе „Свети Димитрије“ и „Симонида“ и ученице Музичке школе „Свети Роман Мелод“. На видео биму приказивани су промотивни материјали о туристичким потенцијалима и природним љепотама Невесиња. Програм је водила бивша Мис БиХ Тања Вуковић.

Извор:РАДИО НЕВЕСИЊЕ


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!