Невесиње

Пронађен засад марихуане

Полиција је у дворишту једне куће у Невесињу пронашла засад 34 стабљике, које својим карактеристикама асоцирају на марихуану, саопштено је данас из Полицијске управе Требиње.

Засад стабљика зељастих биљака висине од 45 до 295 центиметра пронађен је у Устаничкој улици у Невесињу, у дворишту куће чији је власник лице чији су иницијали Ђ.К.

Извршени су претреси ширег лица мјеста на коме су пронађене стабљике, као и куће, те помоћних просторија које користи наведено лице, а све са циљем проналаска предмета и трагова који могу послужити у документовању наведеног кривичног дјела, наводи се у саопштењу.

Засад је пронашла полиција из Невесиња са припадницима Одјељења за организовани криминалитет и дроге, а извршен је и увиђај и изузете стабљике индијске конопље.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Требињу, који је наложио да се предузму све радње на документовању кривичног дјела неовлаштена производња и промет дроге.

Ово је трећи пронађени засад за два мјесеца.

Из Полицијске управе Требиње истакли су да је у току ове године укупно евидентирано 79 случаја злоупотребе дрога, и то осам кривичних дјела неовлаштена производња и промет дрога и 71 прекршај из области злоупотребе дрога.

Извор:РАДИО НЕВЕСИЊЕ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!