Политика

Вукановић дао ултиматум ПДП-у данас до поноћи

Лидер Листе за правду и ред у Народној скупштини Републике Српске Небојша Вукановић поставио је ултиматум ПДП-у да ће сносити посљедице уколико се не ограде од, како је навео, свог подмуклог пулена Драшка Станивуковића и његове “видео-подвале”.

Вукановић је написао на блогу да се нико из ПДП-а, од Бранислава Бореновића до осталих функционера, није огласио нити осудио Станивуковићеву нискост и подлост, те им је дао рок да поноћи да се ограде од њега.

-Ко буде ћутао и не буде се дистанцирао од њега (Станивуковића) до понедјељка (данас) у поноћ, сносиће посљедице и бити у истом кошу, а прва нека се за канонаду припреми Мирна Савић Бањац, десна рука подмуклог сплеткароша, скромна подвижница и тројеручица која граби три плате, у Народној скупштини, Музичкој школи и граду Бањалуци – навео је Вукановић.

Вукановић је овај ултиматум поставио ПДП-у након што је Станивуковић објавио да је “намамио” Вукановића са лажног профила, преко кога му је послао фотографију на којој Станивуковић стоји у близини виле Владе Српске на Јахорини.

Од те фотографије Вукановић је написао текст у којем је прозвао Станивуковића, тврдећи да је то још један доказ његове сарадње са лидером СНСД-а Милорадом Додиком.

Вукановић је текст саставио на основу фотографије и објавио га на свом блогу, а неколико дана послије реаговао је Станивуковић  који је у седмомитнутном видеу откуд Вукановићу информације.

Подијели...
Извор
СРНА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!