Берковићи

У Дабрици код Берковића пронађени засади марихуане. Једно лице ухапшено

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су у мјесту Дабрица, општина Берковићи, пронашли 30 стабљика марихуане.

Увиђај на мјесту проналаска стабљика извршен је у јутарњим сатима, којом приликом су изузете стабљике индијске конопље. Полицијски службеници су лишили слободе лице која се може довести у везу са пронађеном плантажом. Ријеч је о лицу иницијала Д.Г.

Након лишења слободе извршени су претреси ширег лица мјеста пронађених стабљика, као и кућа, помоћних просторија и возила, које користи наведено лице. Том приликом је у кући коју користи лице Д.Г. пронађени и уз потврду о привременом одузимању предмета одузети експлозив и електронске детонаторске каписле.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Требињу, који је наложио да се предузму све мјере и радње на документовању кривичног дјела „Неовлашћена производња и промет опојних дрога“, као и кривичног дјела „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

 Полицијска управа Требиње је у току 2021. године укупно евидентирала 66 случаја злоупотребе опојних дрога, и то четири кривична дјела „Неовлашћена производња и промет опојних дрога“, као и 62 прекршаја из области злоупотребе опојних дрога.

Билећа Online

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!