Федерација БиХ

Медицински факултет у Загребу:Не можемо потврдити вјеродостојност индекса Себије Изетбеговић

Подијели...

У досијеу именоване не постоји документација на темељу које бисмо могли потврдити вјеродостојност индекса и издати увјерење о положеним испитима садржаним у индексу , наводи се у одговору декана Медицинског факултета у Загребу Маријана Кларице

Ректор Универзитета у Сарајеву добио је прије неколико дана документацију из Загреба у којој се наводи да у овој установи не постоји документација на темељу које се може потврдити вјеродостојност индекса и увјерење о положеним испитима Себије Изетбеговић, генералне директорице КЦУС-а на овој установи, ексклузивно сазнаје “Аваз”

Ове податке Рифат Шкријељ, ректор УНСА-е,  одлучио је тражити  од Медицинског факултета у Загребу како би се потврдила вјеродостојност индекса коју су медијима доставили с Медицинског факултета у Сарајеву, како би доказали да је Изетбеговић била студент и положила испите.

Пошто се радило о непотпуним подацима, затражени су одговори из Загреба, који су дошли бх. институцијама на одговор, крајем прошле седмице.

 – Увидом у архив Медицинског факултета Свеучилишта у Загребу утврдили смо да је Себија Изетбеговић, рођена 6.априла 1960. године у Титограду, Република Црна Гора била уписана у прву годину постдипломског студија Ultrasound ic clinical медицине у академској 1992/1993. години под матичним бројем студента 4690114. У досијеу именоване не постоји документација на темељу које бисмо могли потврдити вјеродостојност индекса и издати увјерење о положеним испитима – садржаним у индексу – наводи се у одговору декана Медицинског факултета у Загребу Маријана Кларице.

На тај начин доводи се у питање и Себијин магистериј и докторат.

Извор:АВАЗ


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!