Требиње

Ћурић: Политици нема мјеста у борачкој организацији

Након полагања цвијећа на Споменик браниоцима поводом обиљежавања 29 година од формирања Требињске бригаде, градоначелник Требиња Мирко Ћурић је изјавио да политици нема мјеста у борачкој организацији.

„Политике су имале шансу да ураде нешто за ту категорију, да се дјелима докажу. Ми се данас доказујемо дјелима у складу са нашим могућностима.“

На питање да прокоментарише изјаве опозиционих одборника који наводе да се Градска управа не брине довољно за борачку категорију, Ћурић је рекао да поједини опозициони одборници који су у ранијем периоду збрињавали и рјешавали своје породице, сада причају о тим категоријама.

„Немојте да се појављују одборници опозиционих партија да презентују неки проблем, који су имали прилику да ријеше у претходном периоду, а нису! Ријешили су своје породице, а нису се трудили да ријеше системски проблем борачке категорије. “

Градоначелник је додао да није добро што послије толико времена има неријешених случајева односно незапослених у борачкој категорији, али, како он каже, то није проблем тренутне гарнитуре људи који су у Градској управи, него проблем који је остао неријешен из протеклог периода, када је била нека друга власт.

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!