Црна Гора

Након много година Краљева и Краљичина плажа на Милочеру слободне за све посјетиоце (ВИДЕО)

Подијели...

Након много година, Краљеву и Краљичину плажу на Милочеру могу сви користити, а до тога је дошло када је Хотелски оператер Аман и закупац Адриатиц пропертиес нису наставили са радом елитног комплекса.

Грађани данас уживају на овим плажама, нема превелике гужве, а посјетиоци су углавном родјитељи са дјецом.

Ипак, Хотелски оператер Аман и закупац Адриатиц пропертиес спремни су да ове сезоне отворе град-хотел Свети Стефан и вилу Милочер, али од Владе траже да омогући Аману ексклузивност за Краљичину плажу, Краљеву и западну светостефанску плажу, односно да на њима бораве гости хотела.

Један од кључних услова је и да ексклузивни статус има Краљичина плажа и стаза која води ка спа-центру, односно да тај простор, као и до овог љета, могу да користе само гости хотелског комплекса.

Води се велика полемика да ли плаже и стаза требају да буду отворени за све грађане Црне Горе или само привилеговане појединце који су гости хотела.

Чудно је да многа црногорска дјеца не могу да виде Свети Стефан и Милочер за које се каже да су једни од бисера наше земље, док за то вријеме у њима уживају платежно моћнији гости комплекса.

МОНДО

Извор:МОНДО


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!