Требиње

Формиран Градски одбор Народне партије Српске у Требињу (ФОТО)

Пред више од 200 чланова и 150 делегата синоћ је у просторијама Културног центра у Требињу одржана Изборна скупштина на којој је формиран Градски одбор Народне партије Српске Требиње.

Изборној скупштини Градског одбора НПС Требиње присуствовао је предсједник странке, Дарко Бањац, посланици НПС Драган Галић, Дико Цвјетиновић, Ђорђе Поповић, као и гости из коалиционих странака на челу са генералним секретаром СНСД Луком Петровићем.

За предсједника Градског одбора НПС Требиње изабран је Јовица Влатковић.

– Народна партија Српске има за циљ да на изборима сљедеће године буде међу три најснажније политичке партије. Такође, очекујемо да наша странка у Изборној јединици 9 добије свог посланика у Народној скупштини Републике Српске. Као чланица владајуће коалиције, НПС ће водити рачуна о интересима грађана Требиња, Херцеговине и Републике Српске. Можемо да одговоримо на све изазове, обавезе и да се одговорно понашамо – поручио је Јовица Влатковић, новоизабрани предсједник Градског одбора НПС Требиње.

Он је истакао да су за НПС „приоритет свих приоритета“ економски развој, досљедно поштивање и провођење Дејтонског мировног споразума, одбрана Уставом гарантованих права и надлежности Републике Српске, међунационална толеранција и његовање културе политичког дијалога.

– Радићемо за добробит свих грађана, уз међусобно уважавање и толеранцију, истовремено штитећи интересе Републике Српске и српског народа, јер је то једини начин за боље сутра – истакао је Влатковић.

Предсједник Народне партије Српске, Дарко Бањац, рекао је да НПС сваким даном постаје све снажнији фактор на домаћој политичкој сцени.

– Вечерас смо одржали Изборну скупштину Градског одбора НПС Требиње. Изабрали смо Градски одбор и његовог предсједника. НПС сваким даном све више јача и формирамо све већи број општинских и градских одбора. Сама чињеница да посљедњих десетак дана свједочимо константним нападима на НПС и мене, као предсједника странке, говори о томе да НПС јача и да иде узлазном путањом – поручио је предсједник Народне партије Српске.

Извор: ЕУРОБЛИЦ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!