Друштво

Начелник Билеће помаже у уређењу дворишта цркве


Начелник општине Билећа Веселин Вујовић учествовао је данас у наставку уређења околине храма Светог Саве у овој општини.

Вујовић са мјештанима билећког села Баљци, из којег и сам потиче, помаже у изградњи нове ограде око храма која ће бити украшена надалеко познатим билећким каменом.

Уређење околине храма почело је прије неколико година, након реновирања самог храма у центру Билеће, а радови су прошле године били обустављени због пандемије вируса корона.

Вујовић је изразио задовољство што учествује у данашњим радовима на уређењу околине цркве и позвао грађане Билеће да, ако су у могућности, учествују у сличним акцијама које буду покренуте.

„Циљ је да Билећи вратимо стари сјај и да град изгледа што љепше“, рекао је Вујовић новинарима.
Камен за ограду око цркве донирали су многобројне фирме, каменоресци и приватници из Билеће који се баве обрадом камена, а обезбијеђено је довољно средстава за завршетак тог посла.

Извор:СРНА

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!