Република Српска

Дјеца са Косова и Метохије у суботу путују за Републику Српску. У недјељу у Требињу


Дјеца са Косова и Метохије крећу у суботу за Републику Српску, полазак више аутобуса Кослашин превоза из Косовске Митровице планиран је за  05.часова.

Долазак већег броја српске дћеце са Косова и Метохије у деветом пројекту „Спојимо дјецу Косова и Метохије и Републике Српске“ који од 2012. године организује бањалучки Одбор за помоћ Косову и Метохији биће у субота 19.јуна, а очекује се између 13 и 14 часова у Етно селу Станишић, наводи се у саопштењу Одбора.

Дјецу ће дочекати и пожелити им добродошлицу предсћедник Одбора за помоћ Косову и Метохији  Милорад Арлов са делегацијама општина које су домаћини драгим гостима.

Након срдачног дочека и добродошлице дћеца и пратиоци крећу у: Приједор, Прњавор, Челинац, Језеро, Брод, Шамац, Пелагићево, Брчко и Милиће у којима ће код породица својих вршњака боравити седам дана.

Дјеца са Косова и Метохије која су гости града Требиња долазе у недјељу преко Вишеграда; а дјеца и млади са потешкоћама у развоју у пратњи својих родитеља,  из Удружења родитеља“Подржи ме“ Косовска Митровица који су гости Одбора, која путују у Приједор а дочек и ручак организује СПКД“Просвјета“ Брчко и парохија Брчанска у недјељу у 12 часова у порти православне цркве Успења Пресвете Богородице у Брчком!

Посебне и веома драге госте из Удружења родитеља „Подржи ме“ за које Одбор уз спонзоре припрема посебан програм боравка у Републици Српској уз домаћине у Брчком дочекаће предсједник Одбора Милорад Арлов.

„Добро нам и срећно дошли, а још срећнији и задовољнији вратили за седам дана на Косово и Метохију“, поручио је Арлов.

Извор: ТВ МОСТ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!