Мангупи из СНСД-а ће нестати у политичком смислу Мангупи из СНСД-а ће нестати у политичком смислу
Подијели...Предсједник СНСД Милорад Додик изјавио је да ова странка реорганизује своју структуру и да ће бити побједник општих избора идуће године. Додик је рекао... Мангупи из СНСД-а ће нестати у политичком смислу
Подијели...


Предсједник СНСД Милорад Додик изјавио је да ова странка реорганизује своју структуру и да ће бити побједник општих избора идуће године.

Додик је рекао да има мангупа и у редовима СНСД-а од којих ће неки нестати у политичком смислу, те да ће бити уведена сасвим нова гарнитура људи у ову странку.

Он је истакао да је руководство Републике Српске и СНСД донијело стабилност Републици Српској и одбрану њених виталних националних и државних интереса.

– Увјерен сам да ће то људи препознати, али разумијем неку врсту и незадовољаства. Економија Републике Српске расте и имаћемо прилику да покажемо наше умијеће и на другим питањима – рекао је Додик за РТРС.

Он је подсјетио да је на протеклим локалним изборима СНСД од 63 општине у Српској кандидовао 40 кандидата за начелнике који су млађи од 35 година, као што су општине Челинац, Мркоњић Град, Приједор, Лакташи, Прњавор.

Додик, који је српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ, рекао је да осјећа да Републику Српску и српски народ чекају тешке одлуке у наредних неколико година.

Он је нагласио да Република Српска има везе са Косовом у смислу неправде.

– Европа која се представља демократском покушава рећи да Шиптари на Косову имају право, а да ми овдје немамо право. Република Српска не може да буде компензирана за Косово и неће бити компензирана. То ће бити наша одлука овдје уз потпуно разумијевање јер се никада предсједник Србије Александар Вучић није понашао са позиције наредбодавца – истакао је Додик.

Додик је рекао да је БиХ немогућа држава.

– По Дејтону нема унутрашњи суверенитет, већ има међународни субјективитет – рекао је Додик, истичући да изворни Дејтон није предвидио ниједно министарство које покрива БиХ.

Извор:СРНА


Подијели...

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *