Бања ЛукаЦрна Гора

Лет из Бања Луке за Тиват већ од 40 еура у току туристичке сезоне

Подијели...


Air Монтенегро успоставља двије нове дестинације – Бањалука и Љубљана

Компанија Air Монтенегро ће од јуна мјесеца успоставити додатне директне авио линије и то од 27. јуна ка Бањалуци, те 29. јуна ка Љубљани.

Због захтјева на тржишту и великог интересовања путника из Бањалуке и Љубљане према Црној Гори као дестинацији, менаџмент компаније се одлучио на отварање ове двије авио линије.

“Наши авиони ће доводити путнике из Љубљане три пута седмично, док ће из Бањалуке летјети током љетње сезоне два пута седмично. Обје дестинације ће саобраћати према Тивту. Повратне карте за ове дестинације ће се кретати од 89 евра за Бањалуку, те од 129 евра за Љубљану”, кажу из ове компаније.

Детаљни подаци о авио линијама, реду летења и цијенама карата могу се наћи на сајту www.airmontenegro.com. Промотивна цијена повратне карте из Бањалуке је око 80 КМ у економској класи, а око 200 КМ у бизнис класи.

“Радујемо се летењу ка новим дестинацијама али је ово само почетак. У наредном периоду очекујемо успостављање додатних авио линија ка новим дестинацијама“, поручио је извршни директор компаније Предраг Тодоровић.

Из компаније подсјећају да је и даље у току промотивна акција на повратне карте из Подгорице или Тивта за Београд од 109 евра.

“Драго нам је што на почетку љета можемо наше грађане обрадовати летовима ка Црној Гори, која је увијек била важна туристичка дестинација. Аеродром Бања Лука је спреман за нове летове а у складу са свим захтјевима надлежних институција за спријечавање ширења вируса COVID 19. Надамо се да ће до почетка летова услови путовања због актуелне пандемије бити олакшани те да ћемо, са авио-компанијама са којима успјешно сарађујемо, омогућити поново путовања према цијелом свијету на радост грађана и свих путника са аеродрома Бања Лука”, каже Санела Касаловић, портпаролка Аеродрома Бањалука.

Извор:МОНДО


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!