Политика

Још један политичар из Билеће одговорио Петровићу па зарадио низ негативних коментара (ФОТО)


Требињски портал ЕТребиње пренио је јавно обраћање предсједника Скупштине општине Билећа Мата Вујовића, генералном секретару СНСД-а Луки Петровићу на изјаву да Билећа нема власт, те зарадио низ критика и негативних коментара на друштвеним мрежама поменутог портала.

Обраћање предсједника Скупштине општине Билећа преносимо у цјелости:

На састанку са повјереником Извршног комитета СНСД-а, Лука Петровић је изнио низ неистина у вези са Општином Билећа, а све стручно бјежећи од 22 милиона КМ, односно катастрофалне цифре, која представља дуг, кога је Општини Билећа оставила његова власт – истакао је Мато Вујовић, предсједник Скупштине општине Билећа.

Вујовић каже да је индикативно што се Петровић бави Билећом а никада није поменуо тренутно највећи проблем у Билећи, а то је вишак од чак 80 запослених у општинских органима.

„Можда је разлог и већ пронађено рјешење за овај проблем. Пошто се представља као велики душебрижник народа Херцеговине, ми сматрамо да је тај проблем ријешен и да ће Лука вишку радника билећке општинске администрације понудити нова радна мјеста“, казао је Вујовић.

Он каже да је проблем грађанима Билеће направила бивша СНСД власт, па би сада било у реду да им та иста власт помогне.

„Надамо се да сљедећа изјава Луке Петровића о Билећи, неће бити везана за лажи и нетачне информације, него за конкретна радна мјеста, која ће понудити вишку радника билећке општинске администрације. Наравно, на томе ћемо му бити захвални!“ – казао је предсједник билећке скупштине.

Колико се представници СНСД-а „брину” о стању у општини Билећа, наглашава Вујовић, показује и податак да су је прво финансијски уништили, а затим тужили за неисплаћене одборничке и друге  накнаде.

„Луки поручујемо да ћемо у Билећи стати у крај криминалу, уцјенама и неморалу и да би било добро да се позабави мало „својим двориштем”“, изјавио је Мато Вујовић, предсједник Скупштине општине Билећа.

photo_2021-06-01_13-39-56 photo_2021-06-01_13-40-01 (2) photo_2021-06-01_13-40-01 photo_2021-06-01_13-49-30 photo_2021-06-01_13-49-33

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!