Политика

Петровић: Народ Билеће је остао без власти. Начелник не функционише. Мислим да ће доћи до промјена

Повјереник Извршног комитета СНСД–а за Изборну јединицу девет Нада Тешановић одржала је састанак са руководствима одбора ове странке из источне Херцеговине с циљем да се сагледа стање у општинским одборима СНСД-а у овој регији, а састанку је присуствовао и генерални секретар СНСД-а и предсједник Градског одбора у Требињу Лука Петровић.

Тешановићева је изјавила да се нада да ће у наредним мјесецима бити извршена потпуна ревизија чланства на подручју источне Херцеговине и да је циљ састанка да се сагледа стање у општинским одборима СНСД-а и на који начин се може помоћи онима који нису на локалним изборима имали начелника и гдје је дошло до промјене као што је то у Билећи, гдје СНСД није добио начелника, али у Берковићима и Љубињу, гдје СДС има власт.

Генерални секретар СНСД-а Лука Петровић рекао је Срни да су подмлађени састави општинских одбора СНСД-а у Љубињу и Берковићима потпуно спремни да остваре побједничке резултате.

Он је изјавио да је побједа СНСД-а у Гацку направила прелом у Херцеговини,  док је  Билећи сада структура која не може да помогне грађанима и општини.

„Мислимо да ће ту доћи до промјена у локалним властима јер оваква скупштинска већина не функционише, начелник не функционише, народ Билеће је остао без власти“, рекао је Петровић.

Извор:Срна

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!