Политика

Додик: Немам кондиције као прије

Подијели...


Морам да призам да ми је мало слободног времена. Осјећао сам се веома добро кондиционо прије пандемије и ево ја већ три мјесеца не могу да вратим ни 50 одсто своје претходне кондиције, без обзира што ја сам покушавам и вјежбам, али напрасто то не може. Вјерујем да ће се то вратити. За пандемију ми је један догађај био, пет дана нисам могао ништа да једем ни да попијем и на крају љекари су већ почели да се боје. Почели су притисци на мене “Узми, мораш”, а ја не могу. Онда сам једну ноћ, јер је препоручено да спавате на стомаку и имамо сам сву ту “скаламерију” око себе, имао сам и маску на себи и све оне уређаје који мјере плус…

И мени је била идеја, немој да зовеш никога од доктора, и око 1-2 сата ноћи, такав нагон глади да сам ја то напросто све размонтирао и скинуо и нашао нешто хране и то је био кључни моментат враћања, јер да сам још два- три дана био без хране питање је како би све било – прича Додик за АТВ.

Он каже да је породица једина права вриједност и богатство.

– Моја дјеца су одрасла без мене, али оно са чим се ја поносим да су постали добри људи. Шесторо унучади је огромно богатство, али то је реално једина права прича, све буде и прође. Могао сам се бавити приватним пословима и сигурно би могао направити много више и немам намјеру да се правдам и да се скривам. Ја сам и прије ових функција имао предузеће и радио послове који су били далеко већи и све што имам је из тог времена, као рефлекс тог времена. Нећу да себе рекламирам, али када радите 10-15 сати дневно у било чему што радим је исцрпило. Волим да одем у своје друштво у клуб свој кошаркашки, тако гдје су људи из мог неког времена. У том друштву се најбоље осјећам, нема политике, само наши догађаји из младости…

Недостаје ми дружење са унуцима, године иде, поготово када радите овако динамичан посао, каже Додик.

Додик се осврнуо и на политичку ситуацију у Српској.

– Они који воде кампање и остали, су очигледно схватили да у СНСД-у, па и у Српској постоје неки ауторитети и у политичкој борби ако желите да неког побиједите онда се руше ти које више нико никад не помиње. Сјетите се само оне лажне приче око иконе и хистерије, која је била регионална ауторитети. Нема шта није за мене везано у посљедних 10-15 година, шта сам све прошао од судских процеса, приговора и лажима, нико то више не помиње. Кад сам ишао у Тужилаштво кажу да сам позван као свједок, а не као окривљени – каже лидер СНСД-а и додаје:

– Сад се окупљају неки и кажу ми ћемо побиједити, шта је нормално да неко из опозиције мисли да је побиједити. Тако су мислили све ове године, то се можда некада и деси али не сада, на овим изборима који долазе. Изборима треба да се бавимо кроз зрело друштво. Опозиција је већ подијелила мјеста, већ знају ко је предсједник и министар. А увијек је проблем када нешто дијелите, а поготово када је нешто имагинарно. Треба да прво побиједе. Не би се ја бавио њима, избори су били у новембру и том погледу имате податке о свему, они су то заборавили јер су изгубили.

Извор:ЕУРОБЛИЦ


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!