Политика

Реакције Таминџије на изјаве Миличевића о изборној крађи и новој скупштинској већини

Изјава коју је Таминџија дао за лист Blic након оптужби СДС-овог Милана Миличевића да су избори у Републици Српској покрадени и најави нове Скупштинске већине у НСРС:

„Право губитника је да се љути и да изналази разлоге за лоше стање и поразе, али говорити да су сви избори до сада покрадени и оптуживати само једну страну за то је некоректно. Да ли је, по тој логици, опозиција покрала изборе у Теслићу, Модричи или Шамцу“?!

Не можете изборе“покрасти” без договора представника свих политичких партија на бирачким мјестима, појашњава Таминџија.

Грађани Републике Српске су већ имали прилику да се увјере у власт садашњих опозиционих структура.

Мислим да се сви добро сјећамо двије владе састављене од економских експерата ПДП-а. То су биле двије најгоре владе у историји РС, које су приватизовале више од 500 предузећа, од којих РС није имала ништа.

Сјећају се двије владе које су пензионерима остале дужне двије пензије, плате буџетским корисницима, када није било подстицаја пољопривреди…

Не знам на основу чега Миличевић и представници опозиције темеље оптимизам када не постоје ни поједини општински одбори СДС, а да не кажем ниже структуре партије.

У изборној јединици девет нема ни ПДП ни ДНС.

СДС може да има једног или ниједног посланика, такво је тренутно стање.

Какво је стање у Крајини, гдје имамо градоначелника Бања Луке који се још није снашао на тој позицији, што је видљиво и његовим наступима, а и “постигнутим” у досадашњем периоду.

Такође, најаве опозиције за тзв. “новом већином” у НСРС су смијешне и толико нереалне и неочигледне да су ових дана, умјесто прављења те тзв. ”нове већине” опозициони редови упражњени за још неколико мјеста.

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!