Мљекара “Пађени” међу 16 фирми чије ће инвестиције ЕУ4АГРИ подржати са 3,51 милион марака Мљекара “Пађени” међу 16 фирми чије ће инвестиције ЕУ4АГРИ подржати са 3,51 милион марака
Подијели...Пројекат Европске уније ЕУ4АГРИ је 30. јула 2020. године објавио јавни позив потенцијалним корисницима бесповратних средстава за подршку инвестицијама у прерађивачке капацитете и маркетинг... Мљекара “Пађени” међу 16 фирми чије ће инвестиције ЕУ4АГРИ подржати са 3,51 милион марака
Подијели...


Пројекат Европске уније ЕУ4АГРИ је 30. јула 2020. године објавио јавни позив потенцијалним корисницима бесповратних средстава за подршку инвестицијама у прерађивачке капацитете и маркетинг пољопривредно-прехрамбених производа.

По затварању јавног позива 30. септембра 2020. године, запримљена су укупно 74 пројектна приједлога. Након истека рока за достављање пријава извршено је комисијско вредновање и бодовање свих пријава према административним, општим, посебним и квалитативним критеријима јавног позива.

Прелиминарна листа је објављена на релевантним web страницама 18. фебруара 2021. године, што је уједно био и почетак периода за подношење приговора на прелиминарну листу. Рок за подношење приговора је био 25. фебруар 2021. године до 17:00 сати.

По затварању рока за приговоре, Комисија за обраду приговора је процесуирала приговоре и донијела закључке на поднесене проговоре.  У складу са достављеним закључцима пројекат ЕУ4АГРИ објављује финалну листу корисника како слиједи:

 1. МАДИ д.о.о. Тешањ
 1. Мљекара Пађени д.о.о. Билећа
 1. Вимар Гроупе д.о.о. Високо
 1. Жувела – ХБ д.о.о. Столац
 1. Кућа природе д.о.о. Сарајево
 1. Огњиште д.о.о. Бања Лука
 1. ЗП Комерц Бијељина
 1. СЗР Кланица Сара Брод
 1. Meggle Мљекара д.о.о. Бихаћ
 1. Млин Павловић д.о.о. Бијељина
 1. МЛ Тулумовић д.о.о. Лакташи
 1. Велвет Траде д.о.о. Вогошћа
 1. МИ Семко д.о.о Високо
 1. Ајдин-Траде д.о.о Високо
 1. ЂУРИЋ д.о.о. Модрича
 1. Воћар д.о.о. Брчко

Како је наведено у Смјерницама јавног позива, на коначну листу одабраних корисника није могуће уложити приговор.

ЕУ4АГРИ је четверогодишњи (2020-2024) пројекат Европске уније вриједан 20.25 милиона еура чији је циљ модернизација пољопривредно-прехрамбеног сектора у Босни и Херцеговини. Пројекат проводе и суфинансирају Развојни програм Уједињених нација (УНДП) у БиХ и Чешка развојна агенција (CzDA).

Билећа Online


Подијели...

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *