Сутра киша Сутра киша
Подијели...Усљед циклоналне активности, на тлу Херцеговине очекује се претежно облачно до облачно вријеме уз падавине, понегдје на југу Херцеговине уз сунчане интервале током првог... Сутра киша
Подијели...


Усљед циклоналне активности, на тлу Херцеговине очекује се претежно облачно до облачно вријеме уз падавине, понегдје на југу Херцеговине уз сунчане интервале током првог дијела дана. Киша, локално се очекују пљусковите падавине, на југу могућа је грмљавина праћена електирчним пражњењем, на сјеверу очекује се интензивна киша. Киша ће током вечери и ноћи на недјељу понегдје на планинама сјевера Херцеговине прећи у сусњежицу или снијег, могући су сњежни пљускови на поменутим областима. Престанак падавина очекује се током јутарњих часова или поднева у недјељу.

Минимална температура ваздуха од -3◦C на сјеверозападу и западу до 7◦C на југу, у Билећи од око 4◦C, на планинама до -5◦C, док ће највиша дневна бити између 7◦C и 15◦C, у Билећи до 13◦C. Најхладнији дио дана биће ноћ са суботе на недјељу.

Биометеоролошки услови у суботу неповољни, посебно за метеоропате који могу осјетити тегобе у виду несанице, раздражљивости и главобоље, те за хроничне и плућне болеснике усљед наглог пораста влаге и магле.

Билећа Online


Подијели...

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *