Невесиње

Наставља се потрага за дјечаком. Укључује се и хеликоптер. Пас се вратио кући

Из Цивилне заштите Невесиња позвали су све људе који су спремни да помогну да дођу од осам до десет сати у Сеоски дом у Крековима гдје ће добити распоред.

Моле се и мјештани Бојишта да прегледају штале и помоћне објекте посебно у близини дјечакове куће, преноси Аваз.

Јучерашња потрага, нажалост, није донијела никакве резултате. Претражен је терен Невесињског поља од Бојишта до Крекова и Плужина и нису пронађени никакви трагови који би се поуздано могли довести у везу са дјечаком.

Пас шарпланинац који је био са дјечаком када је посљедњи пут виђен прије нестанка вратио се кући јучер око 15 сати, док бицикл није пронађено, али су пронађени трагови бицикла у блату.

Више од стотину припадника Горске службе спашавања БиХ са псима трагачима, полиција, цивилна заштита, ватрогасци, планинари, ловци, родбина и грађани Невесиња јуче су трагали за дјечаком. Данас ће се у акцију укључити Хеликоптерски сервис РС, припадници служби заштите и спашавања Требиње и дронови Цивилне заштите РС, пише Радио Невесиње.

Око 30 припадника службе заштите и спасавања из Требиња јутрос ће се прикључити потрази за несталим дјечаком Вукашином Самарџијом, саопштено је из ЈУ Екологија и безбједност Требиње.

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!