Додик у Требињу: Они који су палили аута имаће много мање сна него до сада Додик у Требињу: Они који су палили аута имаће много мање сна него до сада
Подијели...Градоначелник Требиња Мирко Ћурић рекао је да је са српским чланом и Предсједавајућим Предсједништва БиХ Милорадом Додиком разговарао о капиталним пројектима и програмима који... Додик у Требињу: Они који су палили аута имаће много мање сна него до сада
Подијели...


Градоначелник Требиња Мирко Ћурић рекао је да је са српским чланом и Предсједавајућим Предсједништва БиХ Милорадом Додиком разговарао о капиталним пројектима и програмима који се спроводе у нашој локалној заједници.

Ћурић је истакао да је Додик подржао изградњу обилазница око Требиња, аеродрома, клиничког центра.

„Српски члан Предсједништва ће у наредном периоду дати субвенцију за развој спорта и спортске инфраструктуре у Требињу“, навео је Ћурић.

Додик је рекао да му је веома драго што се завршавају радови на изградњи Духовног центра у Мркоњићима, у чијој изградњи заједнички учествују владе Српске и Србије и Град Требиње.

„То је важан пројекат који радимо и треба да учинимо све да буде завршен у догледно вријеме“, навео је Додик.

Он је истакао да је о изградњи аеродрома прије два дана разговарао са предсједником Србије Александром Вучићем, те да нема одустајања од тог пројекта.

„Постоје неке формалности које су то успориле, али то не смије бити изговор“, навео је Додик.

Према његовим ријечима, власт Републике Српске је у континуитету подржавала пројекте у Требињу, стварање добре атмосфере и привлачење инвеститора који могу да запосле нове раднике.

„Требиње је лидер у погледу развоја програма подршке породици, које сада сагледавају готово све локалне заједнице у Српској“, додао је Додик.

Додик је честитао Ћурићу на свим напорима које он и његов тим људи улажу у развој Требиња, наводећи они имају пуну подршку институција са вишег нивоа власти.

ДОДИК РАЗГОВАРАО СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ПУ ТРЕБИЊЕ

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је данас у Требињу да ће они који су палили возила у нашем граду имати мање сна него до сада и да ће јавности ускоро бити саопштени резултати рада полиције.

Додик је, након састанка са градоначелником Требиња Мирком Ћурићем, рекао да се састао и са руководством Полицијске управe Требиње, koje га je обавијестилo да истрага око ових кривичних дјела иде у правом смјеру.

„Важно је да је безбједност добра као и сарадња локалне заједнице и полиције, те да је нулти однос према било какавом облику криминала“, навео је Додик.

Извор: ГРАД ТРЕБИЊЕ


Подијели...

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *