У Билећи одузет путнички аутомобил због дуга од 14.693,20КМ У Билећи одузет путнички аутомобил због дуга од 14.693,20КМ
Подијели...Полицијски службеници Полицијске станице Билећа су 24. фебруара 2021. године, у мјесту Никшићка раскрсница, општина Билећа, контролисали лице иницијала М.Б. које је у управљало... У Билећи одузет путнички аутомобил због дуга од 14.693,20КМ
Подијели...


Полицијски службеници Полицијске станице Билећа су 24. фебруара 2021. године, у мјесту Никшићка раскрсница, општина Билећа, контролисали лице иницијала М.Б. које је у управљало путничким аутомобилом марке „Опел“, тип „Вектра“.

Контролом је утврђено да наведено лице управља путничким аутомобилом прије стицања права на управљање, да се на аутомобилу налазе неприпадајуће регистарске таблице, извршеним алкотестирањем утврђено је да се код лица иницјала М.Б. налази 1,93 г/кг алкохола у организму.

Због прекршаја уочених у контроли против лица је поднешен Захтјев за покретање прекршајног поступка Основном суду у Требињу, док је због раније почињених прекршаја и дуга који је утврђен у Регистру новчаних казни у износу од 14.693,20КМ лицу одузет путнички аутомобил.

Извор: Билећа Online


Подијели...

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *