Вријеме

Ево када се очекује снијег и у Билећи

Подијели...


Усљед “судара” хладније ваздушне масе која притиче са сјевера Русије у наше крајеве, те топлије ваздушне масе која ће проћи изнад истока Италије и Јонског мора, на тлу Херцеговине у суботу се очекује облачно и хладно вријеме праћено са сусњежицом и снијегом у већини крајева, на крајењем југу слаба киша, више снијега на сјеверу и на планинама. У Билећи, или барем једним њеним дијелом очекује се облачно вријеме са сусњежицом или слабим снијегом уз цијелодневне минусе.

Дуваће слаб до умјерен, на ударе појачан сјевероисточни вјетар, док се на западу и сјеверозападу Херцеговине очекује на ударе и јак до жесток сјевероисточни вјетар.

Биометеоролошки услови неповољни, нарочите тегобе могу имати асматичари, те особе са бронхијалним проблемима. Усљед “леденог дана” не препоручује се дужи боравак, као ни активности на отвореном.

Слаб мраз на југу, у Билећи и у централним крајевима мраз, док се на сјеверу, западу и на планинама очекује мраз.

Минимална температура ваздуха од -13◦C на сјеверозападу и сјеверу до  -1◦C на југу, у Билећи -3◦C.

Највиша дневна температура ваздуха у већини крајева неће прелазити нулти подиок, сем на крајњем југу, гдје се очекује температура ваздуха до 2◦C, у Билећи до -1◦C.

Билећа online


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пази ово
Close

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!