Политика

Влада Српске разријешила дужности више директора и функционера


Влада Републике Српске на данашњој сједници разријешила је дужности в.д. директора опште болнице Требиње Љубицу Миљановић на њен лични захтјев, а за в.д. директора на период од 60 дана именован је Недељко Ландета, потврђено је за „Глас Српске“ у Влади.

Поред тога, умјесто Драгутина Шкребића који је недавно поднио оставку на мјесто в.д. директора Инспектората Републике Српске на ту функцију на период од 90 дана именован је Милован Крчо.

Дужности су разријешени и чланови привременог Надзорног одбора „Електропривреде Републике Српске“ Синиша Мандић и Зоран Обреновић, а умјесто њих на период од два мјесеца именовани су Милимир Гузина и Бранислав Новаковић.

– Оливера Брдар Мирковић разријешена је дужности в.д. директора Основне школе „Јован Цвијић“ у Брезичанима, а на њено мјесто на период од 90 дана именована је Бранка Шалабалија. Оливера Брдар Марковић именована је за в.д. директора Угоститељско-туристичке школе у Приједору, умјесто Валетине Совиљ која је такође разријешена са те дужности на данашњој сједници – потврђено је „Гласу“.

Извор:ГЛАС СРПСКЕ

Подијели...
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!