Спорт

РК „Херцеговац“ у нове побједе уз подршку „Бањалучке пиваре“


Бањалучка пивара је потписала уговор о сарадњи са спортским колективом РК „Херцеговац“ и пружила им пуну подршку у реализацији њихових спортских циљева, тако да ће и овај херцеговачки клуб у нове спортске побједе ићи у бојама препознатљивог „Бањалучког пива“.

„Желимо да пружимо подршку цјелокупној друштвеној заједници у области спорта, културе, музике и различитих врста пројеката од значаја за развој и унапређење тих области. Драго нам је што смо у могућности да подржимо, још један, спортски клуб из Херцеговине, као што је РК „Херцеговац“,  јер се „Бањалучко пиво“ и остали брендови наше компаније пију широм Републике Српске и зато наша подршка не смије изостати спортским колективима, у свим дијеловима наше земље,“ изјавио је Илија Шетка, генерални директор “Бањалучке пиваре”.

Рукометни клуб „Херцеговац“ је од свог оснивања, 2008. године до 2019. године редовно наступао у 1.лиги Републике Српске. У овој години, РК „Херцеговац“ акценат ставља на озбиљну организацију омладинског погона, а план је да за период од три до четири године овај спортски клуб попуни све омладинске селекције, из којих ће стасати озбиљни, селектирани играчи и први тим.

“Захваљујући људима из компаније, који имају слуха за младе и њихове потребе, билећки рукометаши ће у текућој сезони носити опрему са симболима “Бањалучке пиваре”. Управа и тренери клуба, веома задовољни постигнутом сарадњом, настојаће да унаприједе рад, на начин да се Општина Билећа и Бањалучка пивара на сваком мјесту представе у најбољем свјетлу. У овим условима није било лако наћи спонзора за опрему, али разумјевање и предусретљивост људи којима смо се обратили је нешто сто се не среће сваки дан и заслужује посебну пажњу. Стога смо захвални компанији “Бањалучка пивара” и запосленима, добрим људима великог срца!”, изјавио је предсједник клуба Милош Кулаш.

Клуб тренутно броји 24 млађа играча и око 15 старијих играча, са којима раде 2 тренера, шеф стручног штаба Владимир Грбушић и тренер голмана, Марко Дутина. Управа клуба је јасно зацртала циљеве  у својој намјери да клуб врати у квалитетније окружење за развој рукомета у Билећи и на мјесто које му припада, а то је 1. лига Републике Српске.Билећа Online

Подијели...
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!