Политика

Вишковић поручио из Бијељине: Анализираћемо изборни резултат у општинским одборима СНСД који нису остварили зацртани план


Потпредсједник СНСД Радован Вишковић изјавио је да је вечерас у Градском одбору ове странке у Бијељини извршена прва прелиминарна анализа изборних резултата у овом граду, гдје је партија постигла добар резултат и имала добар раст.

Вишковић је навео да заједнички кандидат Мићо Мићић није изабран за градоначелника, иако је имао подршку СНСД.

– До тога није дошло толико грешком наше партије. Правили смо анализу да видимо ко је томе допринио и ко то на неки начин није подржао заједничког кандидата на градоначелника – рекао је Вишковић послије састанка у Градском одбору СНСД-а.

Према његовим ријечима, у наредним даним биће анализирани резултати у свим општинским одборима СНСД-а широм Републике Српске који нису остварили зацртани план а с циљем да припреме странке за опште изборе 2022. годину.

– Тамо гдје буде потребно да се проведу унутрастраначки избори, биће проведени без икаквог стреса, љутње. Желимо да направимо што бољу инстраструктуру за изборе 2022. годину – истакао је Вишковић.

Он је нагласио да је СНСД побједник ових избора, а губитник као што се жели направити неки медијски спин.

– СНСД има највећи раст појединачно, као и раст броја начелника, градоначелника и одборника. Једино гдје нисмо остварили свој циљ јесте избор градоначелника у Бијељини и Бањалуци, али нико не жели да прича о томе да смо послије 20 години први пут освојили побједу у Приједору, Гацку или неким другим локалним заједницама – рекао је Вишковић.

Извор: ЕУРОБЛИЦ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!