Политика

ЦИК поново наредио бројање гласова у Требињу са једног бирачког мјеста


На основу извјештаја Главног контролора за обраду, унос и потврду резултата гласања за Локалне изборе 2020. године о утврђеним неправилностима приликом обједињавања изборних резултата, Централна изборна комисија БиХ је на 91. (хитној, коресподентној) сједници одржаној 29.11.2020. године донијела Наредбу којом се Главном центру за бројање наређује да изврши бројање гласачких листића и утврди резултате избора са редовних бирачких мјеста како слиједи:

а) у основној изборној јединици Градишка на бирачком мјесту  010Б066 по политичким субјектима и кандидатима за Скупштину града Градишка,

б) у основној изборној јединици Ново Сарајево на бирачком мјесту 139А091 по политичким субјектима и  кандидатима за Општинско вијеће Ново Сарајево и

ц) у основној изборној јединици Требиње на бирачком мјесту 183Б004 по политичким субјектима и кандидатима за Скупштину града Требиње.

Наведене активности ће у Главном центру за бројање бити проведене  у понедјељак, 30.11.2020. године са почетком у 16:00 сати (Зетра, Сарајево). Акредитовани посматрачи за наведена бирачка мјеста политичких субјеката који се појављују на гласачком листићу за који се врши бројање и утврђивање резултата избора, могу бити присутни у току бројања као и акредитовани посматрачи за Главни центар за бројање, о чему ће бити обавјештени.

Извор: ЦИК

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!