Политика

У Требињу се поново броје гласови


На основу извјештаја Главног контролора за обраду, унос и потврду резултата гласања за Локалне изборе 2020. године о утврђеним неправилностима приликом обједињавања изборних резултата, Централна изборна комисија БиХ је на 89. (хитној) сједници одржаној 24.11.2020. године донијела Наредбу којом се Главном центру за бројање наређује да изврши бројање гласачких листића са поједних бирачких мјеста за одређене органе власти а да за одређен број бирачких мјеста утврди број потписа на изводу из Централног бирачког списка.

У Главном центру за бројање извршиће се бројање гласачких листића и утврђивање резултата избора са редовних бирачких мјеста у основној изборној јединици Требиње на бирачким мјестима 182Б002, 182Б009, 182Б012, 182Б019, 182Б030 и 182Б038 по политичким субјектима и  кандидатима за Скупштину града Требиње.

Наведене активности ће у Главном центру за бројање бити проведене  у четвртак, 26.11.2020. године са почетком у 09:00 сати (Зетра, Сарајево).

Акредитовани посматрачи за наведена бирачка мјеста политичких субјеката који се појављују на гласачком листићу за који се врши бројање и утврђивање резултата избора, могу бити присутни у току бројања као и акредитовани посматрачи за Главни центар за бројање, о чему ће бити обавјештени.

Извор: ЦИК

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!