Гацко

Ко је човјек који срушио СДС у Гацку?

Млад, тих и пун оптимизма, без политичког искуства такав је нови начелник Гацка.

Специјалиста ортопедске хирургије и трауматологије Огњен Милинковић из операционе сале сјешће у начелничку фотељу. Милинковићу је пошло за руком што многим искуснијим политичарима није, побиједио је СДС-овог Милана Радмиловића који је овом општином господарио двије деценије. Гачани кажу вријеме је за промјене, а млад човјек им, истичу улијева повјерење.

„Задовољна сам јер на младима увијек свијет остаје, да се разумијемо.

– Ваљда нешто млади и ураде. Радили су и ови колико су могли, радиће и ови.

– Мало га познајем, али мислим да је позитиван. Колика је предност млад човјек да управља општином? Младим људима треба дати предност.

– Сваке промјене су добре, није лош био ни овај начелник био је добар али младост долази.

– Чуј свиђа ли ми се, него што него свиђа, требале се промјене“, кажу грађани.

Инфраструктура, водоснабдијевање, канализациона мрежа, све се то мора радити каже Милинковић. Мора се помоћи и посрнулим општинским предузећима истиче он и открива шта ће прво урадити.

„Прво и основно што морамо да урадимо јесте ревизија пословања општине, ревизија пословања општинских структура свих установа. То је нешто што ће бити полазна тачка. Ја кажем ја полазим одавде и то ће бити прво. У принципу, наредне четири године мора много да се ради то је дефинитивно. Рад рад и само рад. То је нешто чега ћу се ја држати. Уздаћу се у рад и у Бога и може много да се уради и урадићемо“, каже нови начелник Гацка.

Главобоље стварају вишак радника и милионска дуговања зато Милинковић истиче да ће засукати рукаве па ће прво закопати ратне сјекире са гатачким гигантом. И грађани кажу неће му бити лако осим велике одговорности фотеља начелника донијела му је и титулу најпожељнијег нежење у Херцеговини.

Нови начелник Гацка Огњен Милинковић каже да ће се ухватити у коштац са великим проблемима, свјестан је да га чека много посла и обећава, за разлику од свог претходника сваки дан ће бити на послу.

Извор: АТВ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!