Петровић: Ни “п” од правде, ни “р” од реда. Слиједе тужбе против лица са листе “Правда и ред” Петровић: Ни “п” од правде, ни “р” од реда. Слиједе тужбе против лица са листе “Правда и ред”
Генерални секретар СНСД-а и предсједник Градског одбора ове организације у Требињу, Лука Петровић, најавио је да ће поднијети кривичну пријаву против више лица са... Петровић: Ни “п” од правде, ни “р” од реда. Слиједе тужбе против лица са листе “Правда и ред”

Генерални секретар СНСД-а и предсједник Градског одбора ове организације у Требињу, Лука Петровић, најавио је да ће поднијети кривичну пријаву против више лица са опозиционе Листе  “Правда и ред” јер је на поновном бројању гласова са 11 бирачких мјеста утврђено да су појединци са ове листе прекрајали изборну вољу грађана дописивавши гласове својој листи.

“Њихова имена и презимена смо већ добили. Правни тим већ обрађује пријаву и ускоро ћемо је предати надлежном органу судске инстанце”, оштар је био Петровић.

“Господин Небојша Вукановић би од нас да прави лопове, а његови људи су, заправо, лопови. Имамо доказе за лоповлук који су спровели, а тражићемо и поновно бројање гласова на свим бирачким мјестима у Требињу, јер имамо и сумњу да су и на њима извршили крађу гласова. Доста је више Вукановићевог цртања мета свима нама, вријеме је да се грађанима саопшти истина, да увиде о каквом човјеку је ријеч. Нема у тој листи ни “п” од правде ни “р” од реда. Слиједи судско гоњење. Лопове треба смјестити тамо гдје им је и мјесто”, рекао је Петровић.

Билећа Online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *